Despre noi

     Farmaplant este o companie privata cu capital integral romanesc care asigură incepand din anul 2005 o gamă completă de echipamente, consumabile medicale, aparatura medicala, echipamente de lucru și protecție pentru cabinete medicale, clinici și spitale, parafarmaceutice, medicamente OTC precum și cea mai mare gamă de suplimente nutritive de la producătorii de top, pentru susținerea sănătății!

     O stare de sănătate mai bună este obiectivul pe care îl împărtășim împreună cu clienții noștri, fapt pentru care, zi de zi, punem la dispoziția dumneavoastră, la doar un click distanță, aparatură medicală, consumabile și produse de unică folosință pentru toate domeniile medicale : mobilier medical, instrumentar chirurgical, dispozitive si aparate de măsură, control și diagnostic, orteze și dispozitive de recuperare pentru persoanele cu dizabilități, pansamente speciale pentru tratamentul ranilor greu vindecabile, gama completa de ciorapi compresivi, solutii dezinfectante,  produse pentru înfrumusețare și îngrijire corporală, produse pentru îngrijirea și alimentația copiilor, produse pentru cuplu și viață sexuală, medicamente OTC, vitamine și suplimente nutritive pentru toate varstele..

    Echipa noastră este formată din persoane entuziaste, calificate, active și cu experiență în domeniu, care asigură suport si consultanta specializata in vederea alegerii produselor de care aveți nevoie.

      Va asiguram cu seriozitate și profesionalism, produse de cea mai bună calitate, prețuri corecte și rezonabile, pentru o colaborare de lungă durată! Orientarea către nevoile clientului, seriozitatea, competența și calitatea sunt valori ce ne ghidează activitatea.

                          „O afacere este definită prin nevoia pe care clientul si-o satisface, atunci când cumpără un bun sau un serviciu.” P. Drucker

 Magazinul nostru este situat în Craiova pe strada Calea Unirii, Nr: 40A.